Har du flagermus i huset eller på loftet?

Er der flyttet flagermus ind i dit hus, på loftet eller et andet sted? Så kan vi hos Ransborg Multiservice hjælpe dig at fjerne dem ved at udføre en professionel udslusning af flagermusene.

De fleste foretrækker ikke at have flagermus i huset, da de kan forårsage mange gener, såsom støj om natten og lugtende ekskrementer og urin. Men da flagermus er fredede, må man hverken anvende gift, fælder eller våben til at bekæmpe dem. I stedet anvender vi andre professionelle humane metoder til at udsluse flagermusene.

Kontakt os allerede i dag

Flagermus kan skabe flere problemer 

Flagermusen (latin: Chiroptera) er blevet et større og større problem i de danske hjem, da de er blevet så mange, at de flytter ind under taget og på gamle lofter. Problemet med flagermusen er, at den bærer en lang række sygdomme, og den kan sprede væggelus (se afsnit om væggelus). Derudover kan de forårsage støj om natten og gøre skade på bygninger og inventar. 
Det anbefaler vi at I får professionel hjælp til at udsluse flagermusene fra jeres hjem og sikre at de ikke kommer ind igen.

Flagermuse gemmer sig bl.a. i sprækker og revner, og en Dværgflagermus kan passere huller på 6 mm, hvor en stor flagermus kan passere huller på 22 mm. Det betyder at de kan klemme sig ind selv de mindste steder.

Bekæmpelse af flagermus

Hvornår kan man bekæmpe flagermus?

Da flagermusene er fredet, er det kun tilladt at udsluse dem 2 gange om året af hensyn til deres unger. De to perioder er fra sidst i august til først i september, og fra start maj og et par uger frem.

Har du brug for professionel hjælp til at komme af med flagermuse, så tøv ikke med at kontakte mig, så vi kan få planlagt udslusningen.

Pris på udslusning af flagermus 

Alt efter problemets omfang varierer prisen på udslusning af flagermus en smule. 

Giv os et kald og fortæl om problemet, så kan vi give et uforpligtende tilbud.

Vi bekæmper flagermus i Århus, Holstebro, Herning, Skive, Silkeborg og Viborg. 

Ring til os hvis du har brug for flagermus bekæmpelse

Er der flyttet flagermus ind i dit hus eller din virksomhed? Så lad os hjælpe med at udsluse dem. 
Med Ransborg Multiservice kan du være sikker på at få en professionel service. Vi er trænede specialister med mange års erfaring i at håndtere flagermus, og vi bruger udelukkende sikre og humane metoder til at fjerne dem.

Vi forstår, hvor stressende det kan være at have flagermus i hjemmet, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet så hurtigt som muligt.

Ring til os allerede i dag på telefon 21 54 72 73 og lad os hjælpe dig. 
Vi hjælper private, erhverv og offentlige med bekæmpelse i Spøttrup, Holstebro, Skive, Aarhus og resten af Midtjylland. 

Kontakt os og hør mere