Har du problemer med kakerlakker? Ring til os og få effektiv bekæmpelse

Kakerlakker er blandt de mest vedholdende skadedyr, og deres tilstedeværelse i hjem eller erhvervsbygninger kan være mere end blot en ubehagelig overraskelse. Det kan signalere en alvorlig hygiejnisk bekymring.

Hos Ransborgs Multiservice specialiserer vi os i professionel bekæmpelse af kakerlakker i Viborg, Herning, Skive, Århus og Silkeborg, hvor vi hjælper kunder med at få bugt med kakerlakker.

Har du problemer med kakerlakker? Ring til os

Danske kakerlakker

Kakerlakker tilhører Blattodea og omfatter cirka 2500 arter fordelt over seks forskellige familier. Kakerlakker som insekter er kendte for deres fladtrykte kroppe, lange antenner og hurtige bevægelser. Selvom de sjældent flyver, har de vinger som gør dem i stand til at kunne flyve og flytte sig. De trives i varme miljøer med rigelig adgang til fødevarer, som køkkener og bagerier, hvor de kan finde plantedele, brød, kød og gryn at leve af.

  • Tysk kakerlak (Blattella germanica) er 10-13 millimeter lang.
  • Orientalsk kakerlak (Blatta orientalis) er 20-30 millimeter lang.
  • Sandkakerlak (Capraiellus panzeri) er 5-7 millimeter lang.
  • Skovkakerlak (Ectobius lapponicus) er 6-13 millimeter.

Der kan komme andre typer og arter af kakerlakker til Danmark med fødevare og skibe.

Vores metode til bekæmpelse af kakerlakker

Vores tilgang til bekæmpelse af kakerlakker starter med en grundig gennemgang af dit hjem eller af lokalet og finde frem til skjulesteder og mulige indtrængningspunkter. Ved at forstå hvor og hvordan kakerlakker trives, kan vi effektivt målrette vores behandling mod både voksne insekter og deres gemmesteder. Vi anvender kun de mest effektive og sikreste bekæmpelsesmetoder for at sikre, at dit miljø bliver helt fri for kakerlakker. 

Pris på bekæmpelse af kakerlakker

Alt efter problemets omfang varier prisen en smule. 

Giv os et kald og forklar om problemet så giver vi et tilbud.

Vi bekæmper kakerlakker i Århus, Holstebro, Herning, Skive, Silkeborg og Viborg.

Forebyggelse er nøglen til at blive fri for kakerlakker

Ud over akut bekæmpelse, er forebyggelse nøglen til at holde kakerlakker væk på lang sigt. Vi rådgiver om de bedste praksisser for hygiejne og vedligeholdelse, der kan minimere risikoen for kakerlakangreb. Det inkluderer regelmæssig rengøring af skjulte og svært tilgængelige områder, tætning af sprækker og revner, og opbevaring af fødevarer på en måde, der ikke tiltrækker skadedyr.