Har du fået besøg af en mår i huset, på loftet eller et andet sted? Så kontakt Ransborg Multiservice allerede i dag og lad os hjælpe dig med den den ubudne gæst. 

Husmåren kan blive en husejers værste mareridt. Den larmer, roder i isoleringen og bruger huset som sin bolig, desværre kan man være uheldig at den også bruger loftet, som sit toilet. Det ses også tit at måren spiser ledninger og kabler i biler og lignende, da disse i vinterhalvåret er varme efter køreture og måren derfor tager ophold her.

Det er et nataktivt dyr som vågner op og går på jagt ved solnedgang. Måren er et rovdyr.

Vi hjælper dig med professionel bekæmpelse af husmåren 

Måren kan være et meget svært dyr at fange, men ikke umulig.
Det er derfor vigtigt at man ikke selv prøver at skræmme måren væk, inden man kontakter os, da den bliver mere sky og dermed endnu sværere at fange.

Har du en mistanke om at der er flyttet en mår ind i jeres hjem, så kontakt os hurtigst muligt og lad os hjælpe med at fange husmåren, inden den laver for meget skade. 

Priser på bekæmpelse af mår:

Mår opsæt. af væske: 2.275 kr. For parcelhuse op til 150-175 M3.
Hvis der mangler en gangbro, pålægges et tillæg på 750 kr.

Mår opsætning af fælde: fra 2.500 kr.

Disse priser er gyldige inden for normal åbningstid og er eksklusive kørsel, administrationsgebyr og miljøtillæg.

Lad os hjælpe med at fange måren 

Har du problemer med en husmår så tøv ikke med at kontakte os hos Ransborg Multiservice. Vi har +10 års erfaring indenfor skadedyrsbekæmpelse og har de rette metoder og udstyr til at bekæmpe mår i hjemmet, på loftet, i motorrummet eller hvor end de har forvildet sig hen. 

Ring til os allerede i dag på telefon 21 54 72 73 - så hjælper vi dig. 

Vi holder til i Spøttrup, men tilbyder også bekæmpelse af mår til private, erhverv og offentlige sektorer i Holstebro, Skive, Aarhus og resten af Midtjylland. 

Kontakt os allerede i dag