Vi udfører væggelus bekæmpelse i Skive, Holstebro og omegn

Har du mistanke om væggelus i dit hjem? Så kontakt Ransborg Multiservice allerede i dag, og lad os hjælpe med professionel bekæmpelse, så du kan blive fri for væggelus i din bolig. 

Væggelus (Cimicidae) Er en familie af blodsugende tæger, som består af ca. 75 arter. Hos de fleste arter suger både nymfer og voksne blod af flagermus, svaler og mursejlere.

Menneskets væggelus hedder Cimex lectularius på latin, men kaldes også væggetøj eller sengetæge. De er 5-6 mm lange og har ingen vinger. De suger blod om natten og gemmer sig i revner og lignende. Deres bid kan fremkalde kløe og hævelser, som ved loppebid.

Har du fået problemer med væggelus? Så ring og få et tilbud på bekæmpelse.

Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud

Tegn på væggelus i hjemmet

Det kan være svært at opdage de små insekter, før de har invaderet din seng. 
Men når de først har fundet vejen til dit hjem, kan der være forskellige tegn man kan kigge efter, f.eks.:

  • Bid: Oplever du følelsen af at blive bidt om natten, så kan det være et tegn på at der er væggelus i din seng. 
  • Små pletter: Der kan forekomme små blodpletter eller brunlige pletter på sengetøj og sengerammen. 
  • Æg: Du kan finde små æg og måske tomme æggeskaller rundt omkring som væggelusene har efterladt. 

Oplever du en eller flere af tegnene, så bør du tage kontakt til os hurtigst muligt, da de kan sprede sig med lynets hast rundt omkring i hjemmet, og måske endda til andre boliger. Så snart du har kontaktet os, kan vi hjælpe dig med at få bugt med de små irriterende skadedyr en gang for alle. 

Bekæmpelse af væggelus pris

Prisen på at få bekæmpet væggelus vil variere alt efter problemets omfang.

Ønsker du at få et godt tilbud? Så giv os et kald og fortæl os om problemet, hvorefter vi kan finde den bedste løsning til dig.

Vi bekæmper væggelus i Århus, Holstebro, Herning, Skive, Silkeborg og Viborg.

Lad os hjælpe dig af med væggelusene i din bolig

Har du opdaget at der er væggelus i din bolig, eller mistænker du det? Så kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig af med problemet. Med +10 års erfaring har vi den rette ekspertise til at bekæmpe alle typer skadedyr uanset om der er tale om væggelus, borebiller, mus, rotter eller andet - så står vi klar til at hjælpe. 

Ring og hør mere på telefon 21 54 72 73. Vi holder til i Spøttrup, men tilbyder services til private, erhverv og offentlige sektorer i Holstebro, Skive, Aarhus og resten af Midtjylland.