Skal du have fjernet et hvepsebo?

Er du plaget af hvepse? Hvepse kan være meget pågående specielt sidst på sommeren, og er man overfølsom overfor hvepsestik, kan det have alvorlige konsekvenser at blive stukket. Føler de sig truet, kan de være aggressive og stikke, og derfor kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at fjerne et hvepsebo der er placeret tæt på hjemmet, i et legehus eller andre steder hvor børn, dyr og voksne ofte befinder sig. 

De bygger som regel hvepsebo i rolige og beskyttede omgivelser, f.eks. i eller ved:

  • Skure og garager
  • Legehuse
  • Fuglehuse
  • Lofter
  • Tagudhæng 

Vi har hos Ransborg Multiservice mange års erfaring med hvepse, og derfor kan vi hjælpe med professionel og sikker bekæmpelse og fjernelse af hvepsebo uanset hvor det er placeret. 
Ring allerede i dag på telefon 21 54 72 73 hvis vi skal hjælpe dig af med hvepseboet. 

Ring 21 54 72 73 alle døgnets 24 timer

Fjernelse af hvepsebo

Professionel bekæmpelse af hvepse

At fjerne et hvepsebo er ikke bare lige til, og kan både være en besværlig og farlig opgave. Hvepsene der opholder sig inde i boet vil hurtigt føle sig truet og blive aggressive, og derfor vil der være stor risiko for at de stikker for både at forsvare sig selv og deres bo. Hvepse kan blive aggressive og stikke gentagne gange, hvilket kan udgøre en trussel mod din sikkerhed. 

For ikke at sætte sig eller andre i fare, anbefaler vi altid at få en professionel til at bekæmpe og fjerne hvepseboet. Hos Ransborg Multiservice har vi den rette erfaring og udstyr til at varetage opgaven, så du sikkert kan slippe af med hvepse der svirrer omkring dit hjem.

Skal vi hjælpe dig af med hvepseboet?

Priser på fjernelse af hvepsebo:

Vi bekæmper alle typer hvepsebo, priserne er dog sat efter hvor besværlige opgaverne er. Jeg har derfor delt hvepseboet ind i 2 kategorier.

Hvepse bo: let: 1.050 kr.

Hvepse bo: svært tilgængeligt: 1.400 kr.

Disse priser er gyldige inden for normal åbningstid og er eksklusive kørsel, administrationsgebyr og miljøtillæg.

Vi fjerner hvepsebo i Århus, Holstebro, Herning, Skive, Silkeborg og Viborg.

Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig af med et hvepsebo 

Skal du have fjernet et hvepsebo, så ring allerede i dag og lad os hjælpe dig. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller andet. 

Ring allerede i dag på telefon 21 54 72 73, eller send en mail til os på rrskadedyr@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vi holder til i Spøttrup, men kører også ud og hjælper private, erhverv og offentlige sektorer i Holstebro, Skive, Aarhus og resten af Midtjylland. 

Ring os op