Trænger hækken, busken eller træet til at blive klippet? Hos Ransborg Multiservice tilbyder vi professionel hækklipning, beskæring af alle typer træer.

Vores erfarne og dygtige team sørger for, at din hæk eller dit træ bliver klippet på den mest optimale måde, så den får den bedste vækstmulighed og et flot udseende. Vi lægger vægt på kvalitet og tilfredse kunder, og derfor er vores service altid tilpasset dine individuelle ønsker og behov.

Hvordan foregår hækklipning?

Når vi klipper din hæk, sørger vi for, at det bliver gjort korrekt og omhyggeligt. Vi starter altid med at inspicere hækken og tage højde for dens størrelse og form. Derefter klipper vi hækken i den ønskede højde og form, så den passer perfekt til din have. Vi sørger også for at fjerne eventuelle døde eller beskadigede grene, så din hæk kan vokse sundt og stærkt. Efter hækklipningen rydder vi op efter os og fjerner alt haveaffaldet.

Hvornår bør man få klippet hækken?

For at sikre den optimale vækst og det bedste resultat, anbefaler vi, at du får klippet din hæk mindst én gang om året. Det bedste tidspunkt for hækklipning er normalt i slutningen af maj eller begyndelsen af juni, da hækken vil have haft tid til at vokse i foråret, men stadig have tid til at vokse yderligere inden vinteren. Vi kan dog også klippe hækken på andre tidspunkter af året, afhængigt af dens tilstand og behov.

Fordele ved hækklipning

  • Hækken bliver flot og symmetrisk
  • Hækken får bedre vækstbetingelser
  • Hækken bliver mere tæt og fyldig
  • Hækken vil ikke skygge for andre planter

Vi udfører også beskæring af træer

Udover hækklipning tilbyder vi også beskæring af træer. 

At få beskåret træerne kan have mange fordele, herunder at det kan forbedre træets sundhed, udseende og levetid. Korrekt beskæring kan endda også resultere i at frugttræer giver flere, større eller flottere frugter.

Vores erfarne medarbejdere sørger for, at beskæringen udføres på den mest optimale måde, så træet får den bedste vækstmulighed og et flot udseende. 
Vi kan også fjerne eventuelle døde eller beskadigede grene, så træet kan vokse sundt og stærkt.

Få en god rabat på hækklipning

Vi udfører altid en grundig service til gode og fornuftige priser. Derudover tilbyder vi ekstra skarpe priser hvis at slå jer sammen med flere naboer. På den måde kan I opnå en samlet rabat der batter. 

Kontakt os i dag og bestil hækklipning til din have i Spøttrup, Holstebro, Skive, Aarhus eller andre steder i Midtjylland.

Ring til os på telefonnummer 21 54 72 73 eller send os en mail på rrskadedyr@hotmail.com. Vi ser frem til at hjælpe dig med at få den flotteste hæk i nabolaget!

Kontakt os allerede i dag