Professionel hækklipning og beskæring

Hos Ransborgs Multiservice tilbyder vi effektiv hækklipning og beskæring af buske og træer. Vi tilbyder professionel haveservice i områderne Skive, Holstebro, Herning, Silkeborg, Viborg og Århus. Vi tilbyder vedligeholdelse af grønne områder, såsom hækklipning, der sikrer en hæk, der står skarpt og ensartet.

Vi holder din have i topform og får den til at se pæn og velholdt ud året rundt. Derfor tilbyder vi også beskæring af buske og træer, der hjælper med at opretholde plantesundheden i din have. 
 

Kontakt os og lad os hjælpe dig med haveservice

Haveservice og græsklipning

En velplejet græsplæne er hjertet i enhver have. Hos Ransborgs Multiservice sørger vi for, at din græsplæne altid ser perfekt ud med vores klipning. Vi har moderne maskiner til at klippe din græsplæne med, som sikrer hurtig og effektiv klipning, der efterlader din græsplæne jævn og pæn.
Vi tilpasser klippehøjden efter græstypen og årstiden, så din græsplæne ikke bare ser godt ud, men også forbliver sund og robust.

Haveservice til alle behov

Ud over vores standard haveservice som græsklipning og hækklipning, så tilbyder vi også en bred vifte af andre typer haveservice. Hvis du ønsker højbede i naturtræ, kan vi også hjælpe dig med det. Ønsker du en ny terrasse, kan vi også hjælpe dig med flisearbejdet.

Vi lytter altid til dine ønsker og laver en plan for arbejdet, så du får det ønskede resultat. Vi går højt op i kundetilfredshed og sørger for at du får et veludført stykke arbejde, som holder i mange år. 
 

Få hjælp til dit haveprojekt i dag

For os er ingen opgave for lille, vi hjælper dig i mål med dit næste haveprojekt. Vi er meget fleksible og kan hjælpe dig med de fleste typer havearbejde. Kontakt os i dag og få en pris på det du skal have hjælp til. Vi arbejder primært i Viborg, Herning, Silkeborg, Århus, Skive og Holstebro. Kontakt os i dag på telefonnummer 21 54 72 73 eller send en mail til rrskadedyr@hotmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular , så kontakter vi dig hurtigst muligt.