Har du problemer med møl?

Møl er som udgangspunkt fredelige insekter, men i Danmark anses de som skadedyr på grund af de skader, deres larver er årsag til i stof, tekstiler, fødevarer og lagerprodukter. 

Har du fået en invasion af frømøl, melmøl, tekstilmøl eller pelsmøl. Så er det noget der skal professionel hjælp til, for at komme dem til livs. Det er nemlig næsten en umulig opgave at klare som privatperson, og derfor hjælper vi gerne med at få dem ud af dit hus. 

Kontakt os for et godt tilbud

Tegn på at man har møl i hjemmet

Der findes forskellige typer af møl, som hver især kan lave skade forskellige steder. De forskellige arter holder både til i tekstiler og fødevarer, hvor der er tørt, lunt og gerne mørkt. 

Mistænker du at der er møl i dit hjem, kan nogle af tegnene på det være følgende:

  • Synlige møl: hvis du ser møl flyve rundt i hjemmet eller sidde på vægge (de sidder gerne højt på vægge eller i loftet)
  • Æg og larver: Møl lægger deres æg på tøj eller i madvarer, så hvis du ser små hvide eller gullige korn på dit tøj eller i dit spisekammer, kan det være møleæg eller møllarver.
  • Hul i tøjet og andre tekstiler: Hvis du finder huller i dit tøj, kan det være forårsaget af møl, der har spist sig igennem stoffet. Møl kan især lide af uldtøj og silke.
  • Spor i madvarer: Æg, larver, spind, ekskrementer eller andre spor i fødevarer, kan f.eks. være i mel, müsli, nødder, rosiner mm. 

Har du møl i huset, så anbefaler vi stærkt at gøre noget ved problemet hurtigst muligt, da det både kan ødelægge tekstiler og fødevarer, og da de hurtig kan sprede sig til endnu flere. 

Pris på møl bekæmpelse

Prisen på at få bekæmpet møl vil varierer alt efter problemets omfang. 

Giv os et kald og forklar om problemet, så kan vi give et uforpligtende tilbud.

Vi bekæmper møl i Århus, Holstebro, Herning, Skive, Silkeborg og Viborg.

Få professionel bekæmpelse af møl 

Har du problemer med møl i dit hus, sommerhus eller virksomhed, så kontakt os hos Ransborg Multiservice for at høre om dine muligheder. Vi er specialister i skadedyrsbekæmpelse med +10 års erfaring, og derfor kan vi med sikkerhed kan hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Ring allerede til os i dag på telefon 21 54 72 73 og lad os tage en snak om dine skadedyrsproblemer. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information. 

Vi holder til i Spøttrup, men kører også ud og hjælper private, erhverv og offentlige sektorer i Holstebro, Skive, Aarhus og resten af Midtjylland. 

Ring allerede i dag