Professionel mosegris bekæmpelse

Har du bøvl med mosegrise? Så kan vi hos Ransborg Multiservice kan vi hjælpe med professionel bekæmpelse, hvis de er til skade eller irritation på din grund. 

Mosegris (latin: Arvicola amphibius) er et pattedyr i Europa og Asien. Den er også kendt som vandrotte, selv om det ikke er en rotte, men en studsmus. På dansk hedder den stor studsmus. Mosegrisen lever såvel nær vådområder som i mere tørre habitater. F.eks. i frugtplantager hvor den kan forvolde stor skade på unge træer, da den æder rødderne.

Hvis dine nye træer begynder at gå ud, kan det nemt være en mosegris der er på spil.
Mosegrisen kan æde rødder og andre plantedele, og dens gange, overfladehuller og muldskud kan også være generende. 

Ring til os allerede i dag på telefon 21 54 72 73, hvis du ønsker et tilbud om bekæmpelse af mosegris.

Skal vi hjælpe dig af med mosegrisene?

Pris på mosegris bekæmpelse

Alt efter problemets omfang varier prisen en smule. 

Giv os et kald og forklar om problemet så giver vi et tilbud.

Vi bekæmper mosegrise i Århus, Holstebro, Herning, Skive, Silkeborg og Viborg.

Er det en mosegris eller muldvarp? 

De skud mosegrisen laver, er flade og mere uregelmæssige end muldvarpens, og hvor mosegrisen holder til, vil man altid se åbne huller mellem skuddene. Selvom mosegrisen ofte omtales som en vandrotte, så er den faktisk nært beslægtet med markmusen. Mosegrisen er vegetar, og forvolder skade ved at æde rødder og andre plantedele.

Lad os hjælpe med effektiv bekæmpelse af mosegrise 

Har du mosegrise på din grund der giver udfordringer, så kontakt os og fortæl lidt mere om problemet, så vi kan hjælpe dig. Med +10 års erfaring indenfor skadedyrsbekæmpelse, har vi den rette erfaring og ekspertise til at hjælpe dig med en god løsning. 

Kontakt os allerede i dag på telefon 21 54 72 73 for en god løsning, eller hvis du har spørgsmål eller brug for mere information. Vi befinder os i Spøttrup, men kører også ud og hjælper private, erhverv og offentlige sektorer i Holstebro, Skive, Aarhus og resten af Midtjylland. 

Ring os op, så hjælper vi dig