Har du brug for hjælp til at bekæmpe muldvarp?

Muldvarpen er et pattedyr, der laver gange under jorden for at finde deres primære fødekilde, nemlig regnorme og insekter der findes i jorden. De graver omfattende underjordiske gangsystemer, som presser jorden op og skaber muldvarpeskud, hvilket de fleste kender fra deres græsplæner. Muldvarperne er harmløse i sig selv, men de kan drive haveejere til vanvid, da de hurtigt kan omdanne en pæn og velplejet græsplæne til et bakket landskab.

Muldvarpen betegnes dog også som et nyttedyr fordi den lufter jorden, og på den måde hjælper til en bedre biodiversitet. Dog ser de fleste haveejere den som en plage, som de ønsker fjernet. 

Kontakt os allerede i dag

Hvordan kommer man af med muldvarper i haven?

Når muldvarper skal bekæmpes, er det som privatperson ikke tilladt at benytte gift. Derudover findes en lang række husråd til, hvordan man kan slippe af med muldvarper i haven, dog er det de færreste metoder der virker og kan holde de små gravere helt væk. 

Vi anbefaler derfor altid at kontakte en fagmand som kan hjælpe, hvis du er plaget af muldvarpe besøg i din have. 

Muldvarpe bekæmpelse

Hvornår er det bedst at bekæmpe muldvarper?

I marts måned begynder hannen at søge efter hunnen. Hunnen kommer i brunst i marts måned og går drægtig i cirka 4 uger, hvorefter den føder 2-6 unger. Sidst på sommeren begynder det nyeste kuld selv at kigge efter nye hjem. 

Derfor vil det bedste tidspunkt at bekæmpe muldvarpene på, være inden de får uger. Dog findes der flere muligheder, og vi hjælper gerne med at finde en løsning der passer til din situation. 

Priser på muldvarpe bekæmpelse:

Priser på bekæmpelse af muldvarpe/mosegrise: Fra 1.300 kr. i haver op til 1500 m2. For større haver, kontakt for et tilbud.

Priserne er gældende inden for normal åbningstid.

Vi tilbyder også abonnementsordning, se mere om dette her.

Vi bekæmper muldvarp i Århus, Holstebro, Herning, Skive, Silkeborg og Viborg.

Brug for muldvarpe bekæmpelse? Ring i dag 

Ønsker du at blive fri for muldvarpeskud i din have, så kontakt Ransborg Multiservice allerede i dag og lad os hjælpe dig. Vi har +10 års erfaring og kan derfor sikre dig en professionel løsning. 

Du kan fange os på telefon 21 54 72 73 eller ved at sende en mail til rrskadedyr@hotmail.com - så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi holder til i Spøttrup, men kører også ud og hjælper private, erhverv og offentlige sektorer i Holstebro, Skive, Aarhus og resten af Midtjylland.