Har du problemer med myrer?

Vi kender alle myren, og den kan virkelig blive en plage, hvis den får lov at bo i ens hjem, virksomhed, på terrassen eller lignende. Myrer kan være meget nyttige dyr, når de lever i naturen, men det er ikke attraktivt at have myrer i hjemmet. Nogle myrer kan være sygdomsbærere, de kan underminere en nylagt terrasse eller gøre dine madvarer uspiselige.

Derfor tilbyder vi hos Ransborg Multiservice professionel og effektiv myrebekæmpelse både udendørs og indendørs i Skive, Holstebro og resten af Midtjylland.
Man kan som privat person ikke selv få adgang til de midler, der har en lang virkning, hvorfor du bør kontakte os for at komme myreproblemet til livs. Er dit hjem eller virksomhed plaget af skægkræ, rotter, lopper, murbier eller andre skadedyr - så kan vi også hjælpe dig med det. Vi har stor erfaring og ekspertise med et bredt omfang af forskellige skadedyr, og kan derfor varetage de fleste opgaver indenfor dette felt. 

Har du problemer med myrer? Så ring til os

Effektiv og godkendt bekæmpelse af myrer

Hos Ransborg Multiservice udnytter vi selvfølgelig kun giftmidler, der er godkendt af miljøstyrelsen. Det er både for myrernes skyld og for alle os andre. Afhængigt af hvor stort jeres problem med myrer er, kan behandlingen selvfølgelig variere. Nogle gange er det også nødvendigt med flere behandlinger. Generelt foregår indendørsbehandlingen ved at bruge en særlig gel, der dræber boet indefra. Udendørs laver vi sokkelbehandlinger eller spotbehandlinger med en særlig gift, der bør komme jeres problem til livs.

Priser på myrebekæmpelse:

Myre inde: 1200 kr.

Myre ude: Ring for pris, da to opgaver aldrig er ens.

Disse priser er gyldige inden for normal åbningstid og er eksklusive kørsel, administrationsgebyr og miljøtillæg.

Hør mere om vores rabatpakke på myrebekæmpelse

Vi tilbyder effektiv myrebekæmpelse så du kan blive kvit med denne plage. Oftest vil flere husstande på vejen opleve, at de døjer med myrer - så hør din naboer på samme vej ad, så I kan få en samlet rabatpakke på myrebekæmpelse.

Vores professionelle midler sikrer jer en længerevarende effekt. Ring og hør mere om vores tilbud eller få mere information på telefon 21 54 72 73 eller på mail rrskadedyr@hotmail.com.

Skal vi hjælpe dig af med myrerne?