Professionel bekæmpelse af rotter i Skive, Holstebro og omegn

Rotter er ofte i toppen på listen over emner, vi generelt ikke ønsker at have i vores hjem eller på vores ejendom i det hele taget. Hvis man har rotter, er man sjældent i tvivl – de efterlader en skarp og ubehagelig lugt og piber og kradser i panelerne. Der er mange gode grunde til at være bekymret, hvis du har rotter i hjemmet.

Rotten bærer en lang række sygdomme, der er sundhedsskadelige for mennesker, og det er derfor af allerhøjeste prioritet, at disse bliver bekæmpet hurtigt og effektivt. Hos Ransborg Multiservice tilbyder vi også kontrakter med en såkaldt sikringsordning til private og erhverv, så vi kan lave sikringer på din ejendom forud for at problemet opstår. 

Rottebekæmpelse i Midtjylland

Vi udfører rottebekæmpelse på flere måder

Vi kan bekæmpe rotter på flere måder, metoderne kan være:

  • Med specialtrænede rottehunde
  • Med rottegift
  • Med rottefælder
  • Med skydning

Hos Ransborg Multiservice har vi specialiseret os i flere effektive midler til rottebekæmpelse. Vi hjælper med at bekæmpe rotter hos private såvel som erhvervslivet i Skive, Holstebro og resten af Midtjylland. Vi har til denne sag to specialtrænere rottehunde, der hurtigt og effektivt finder rotter, så vi kan få lukket sagen, og du kan vende tilbage til dagligdagen igen. Hvis det er nødvendigt, har vi også tilladelser til at skyde rotter med natsigte og luftgevær. Vi udnytter også traditionelle løsninger som opsætning af fælder eller gift, og uanset hvilken bekæmpelsesmetode der anvendes, er vi med dig under hele processen. 

Gode råd til forebyggelse af rotter

Der er flere måder, hvorpå du kan vanskeliggøre rotternes mulighed for at trives i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Her følger nogle råd, som du kan gøre brug af:

  • Hvis du har en gård med dyr, er det vigtigt, at du sikrer spiseligt foder i lukkede beholdere og sikrer hønsegårde, kaninbure og lignende
  • Undgå at have tæt bevoksning op af murerne og tagudhænget – det kan give rotterne adgang til lofter
  • Sikring af kloak og afløb samt ydermure og sokler – disse skal være tætte, for rotter har kun brug for sprækker på 2 cm. for at komme ind

Pris på rottebekæmpelse:

Rotter/Mus: 795 kr. Eksklusiv matrialer pr påb. time.

Priserne er gældende inden for normal åbningstid og op til 200 m2.

Vi bekæmper møl i Århus, Holstebro, Herning, Skive, Silkeborg og Viborg.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på rottebekæmpelse

Vi er en erfaren virksomhed med dygtige skadedyrsbekæmpere der vi har hjulpet mange glade kunder i Skive, Holstebro og omegn. Du kan kontakte os og få et uforpligtende tilbud på enten telefon 21 54 72 73 eller på mail rrskadedyr@hotmail.com. Du kan også smide en kommentar her på hjemmesiden, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Bemærk vi tilbyder skadedyrsservice alle døgnets 24 timer