Er du plaget af skægkræ i hjemmet? 

Den skægget sølvkræ kaldes også for skægkræ og er et vingeløst skadedyr, der lever indendørs i de danske hjem. Skægkræet lever kun steder, der er beboet af mennesker, og det er derfor et alvorligt skadedyr, der ødelægger og raserer i kære ejendele.

Hos Ransborgs Multiservice tilbyder vi professionel bekæmpelse af skægkræ i private boliger, institutioner og erhvervsområder i Holstebro, Skive og resten af Midtjylland. I private boliger opholder skægkræet sig i bl.a. madvarer, bøger, andet papirmateriale og tapet. Helt slemt kan det være, hvis der er skægkræ på biblioteker og museer, hvor de kan gnave i værdifulde bøger eller malerier.

Kontakt os allerede i dag hvis du er plaget, og har brug for en professionel skadedyrsbekæmper til at hjælpe med at komme af med sølvfisk. 

Skal vi hjælpe dig af med skægkræene?

Effektiv bekæmpelse af skægget sølvkræ

Det er vigtigt, at du reagerer omgående, hvis du opdager skægkræ i din bolig eller dine erhvervslokaler. Skægkræet kan være en svær plage at slippe af med, hvorfor vi tilbyder vores kompetencer til dig, der ønsker at blive fri fra skadedyr. Det kan være nødvendigt at udføre gentagne behandlinger, da skægkræ er svære at bekæmpe. Første skridt i en bekæmpelse er at lokalisere deres bosteder, hvorefter en ædegift vil blive spredt ud omkring bostedet.

Der er mange ting, du selv kan gøre for at forebygge skægkræ, men det er ikke muligt som privatperson at købe gift til bekæmpelse af skægkræ – kontakt os derfor for et uforpligtende tilbud allerede i dag. 

Gode råd til forebyggelse af skægkræ

For at sikre totaludryddelse skal du i kontakt med os som er autoriseret skadedyrsbekæmper, men der er visse forebyggende ting, du selv kan gøre. Skægkræ er ikke farlige for mennesker, men de er ikke desto mindre en plage, som alle gerne vil undse sig.

Du kan derfor gøre følgende:

  • Luft ud jævnligt og på alle tider af døgnet
  • Minimer adgangen til føde ved at emballere dine madvarer i tætte beholdere 
  • Og sidst men ikke mindst er det selvfølgelig en fordel at have et rent hjem 

Pris på skægkræ bekæmpelse:

Skægkræ: 3.500 kr. For en pakke med 2 behandlinger op til 175 m2.
Er det over 175 m2 så kontakt os for en pris. 

Priserne er gældende inden for normal åbningstid.

Vi bekæmper skægkæ i Århus, Holstebro, Herning, Skive, Silkeborg og Viborg.

Kontakt os og bliv kvit med skægget sølvkræ

Skal du bruge en professionel skadedyrsbekæmper til skægkræ? Så kontakt os allerede i dag.

Hos Ransborg Multiservice har vi i årevis fået kendskab til al verdens skadedyr gennem vores virke, og vi er derfor erfarne inden for alle afskygninger af faget. Du må derfor endelig kontakte os, hvis du har brug for hjælp med at komme skægkræ, rotter, myrer eller andre skadedyr til livs i Holstebro, Skive og omegn. Kontakt os på telefon 21 54 72 73 eller på mail rrskadedyr@hotmail.com. Du kan også smide en kommentar her på hjemmesiden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørgsmål? Kontakt os