Har du fået mus i dit hjem eller mistænker du det? Så gælder det om at få dem fjernet så hurtigt som muligt. Hos Ransborg Multiservice kan vi hjælpe dig med professionel og effektiv bekæmpelse af mus, så du slipper for ubudne gæster.

Mus ser uskyldige ud, men de er lige så farlige som andre smittespredere som rotter. Fødevarestyrelsen sætter mus og rotter på samme niveau, da de bærer de samme sygdomme. Derfor er det utrolig vigtigt at kontakte os, hvis du mistænker, at de er kommet ind i dit hus eller din virksomhed.

Der findes tre forskellige typer mus, der kan forekomme i hjemmet: halsbåndmus, markmus og husmus. Vi kan hjælpe med at bekæmpe alle typer af mus, rotter og andre skadedyr med eller uden rottehund. Ring til os allerede i dag på telefon 21 54 72 73, hvis du har fået uønsket besøg.

Tegn på mus i huset:

  • Ekskrementer fra mus
  • Puslelyde eller gnavelyde fra loftet, væggen eller gulvet
  • Gnavemærker
  • Fyldte skraldeposer eller andet affald ligger spredt

Musen er en gnaver, der elsker at spise elkabler og går gerne i køkkenskabene. De kan finde på at gnave i stort set alt og kan derfor nemt ødelægge ledninger, møbler, vægge, mm. Ødelæggelserne kan ske hurtigt og kan i værste tilfælde resultere i flere og værre skader. Udover ødelæggelser kan besøg af de små gnavere også medføre en ubehagelig lugt.

Mus er vant til menneskelig adfærd, og derfor flygter de ikke bare uden videre. Det er derfor vigtigt at involvere en skadedyrsbekæmper, der kan hjælpe med at få dem ud af huset.

Kontakt os hvis du oplever tegn på mus

Pris på bekæmpelse af mus

Rotter/Mus: 795 kr. Eksklusiv materialer pr påb. time.

Priserne på musebekæmpelse er gældende inden for normal åbningstid.

Mus på loftet

Kan du høre lyde oppefra eller har du fundet andre spor, der indikerer, at du har mus på loftet i huset, i stalden eller virksomheden?

På loftet er der ofte mere ro til at jage føde, bygge reder og få unger, og derfor er det et oplagt hjem for gnaverne. Her kan musene gnave i forskellige ting fra isolering, der kan medføre råd og svamp, til elinstallationer, der kan have store konsekvenser og i værste fald føre til kortslutning og gnister, der kan ende i brand.

Hvad skal du gøre, hvis der er mus i hjemmet eller på loftet?

Oplever du tegn på mus i hjemmet, bør du kontakte Ransborg Multiservice på telefon 21 54 72 73. Herefter kommer vi ud og skaber et overblik over problemerne, hvorefter vi kan udføre den rette musebekæmpelse. Vi tilbyder forskellige metoder, heriblandt bekæmpelse og opsporing af mus med rottehund, hvilket er en rigtig effektiv metode. 

Da musene kan være fyldt med adskillige smitsomme sygdomme, er det altid vigtigt at kassere de fødevarer hvor der er tegn på besøg fra mus. Det kan være fra ekskrementer eller emballage der er gnavet eller kradset i stykker. Derudover bør man også sørge for at rengøre grundigt, også efter endt bekæmpelse er det en god idé at desinficere efter mus eller rotter i jeres hjem.

Bekæmpelse af mus i Holstebro og resten af Midtjylland 

Har du fået problemer med mus, eller ønsker du en gnaver sikring? Så ring allerede i dag på telefon 21 54 72 73 og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig, eller for at få et godt tilbud.
Vi holder til i Spøttrup, men kører også ud og hjælper med musebekæmpelse i Holstebro, Skive, Aarhus og resten af Midtjylland. 

Vi hjælper dig med at finde en effektiv og god løsning, så du slipper af med de pelsede gnavere i dit hjem. 

Kontakt os allerede i dag