Få en pænere græsplæne end din nabo

Har du ikke tiden til at slå græsset i din have? Så lad os stå for at klippe dit græs. Vi tilbyder græsklipning til både private boligejere og erhvervsdrivende med græsarealer i Viborg, Herning, Skive, Holstebro, Silkeborg og Århus. Vi sørger for at din græsplæne bliver klippet perfekt og du slipper for alt besværet med klipning.

Vi bruger en moderne græsslåmaskine, som sikrer en jævn og ensartet klipning hver gang. Vi går op i at din græsplæne bliver velplejet og pæn at se på. Højden på græsset justeres altid i forhold til årstiden og den specifikke græstype, som sikrer det bedste og pæneste resultat, og en sundere græsplæne hele året rundt.

Kontakt os og lad os klippe din græsplæne

Fleksibel græsklipning - skræddersyet planlægning

Vi tilbyder at klippe din græsplæne i faste intervaller, der sikrer, at din græsplæne altid ser nyklippet og indbydende ud. Vi kan hjælpe dig med regelmæssige klipninger, så din græsplæne altid står skarpt. Det kan også være at du har en robotklipper, som kan have svært ved at følge med i højsæsonen, derfor kan vi også komme forbi og hjælpe den på vej med en stor klipning. Vi er fleksible og tilbyder græsklipning så ofte som du ønsker det.

Når du vælger os til at stå for klipningen af din græsplæne, får du mere end bare en almindelig græsklipning. Vi går højt op i kundetilfredshed og fleksibilitet. Derfor tilbyder vi også en bred vifte af haveservices til vores kunder. Vi kan udover professionel græsklipning også hjælpe dig med beskæring af træer og buske, vi kan også sørge for at klippe din hæk.

Kontakt os for en pris på græsklipning i dag

Er du klar til at tage din græsplæne til næste niveau? Lad os hjælpe dig med at få en grøn og sund græsplæne. Kontakt os i dag og få en pris på græsklipning hos dig. Ring til os på telefonnummer 21 54 72 73 eller send en mail til os på rrskadedyr@hotmail.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Spørgsmål? Kontakt os